Email

Provincie Limburg | Data Mine

 

 

Provincie Limburg – Data mine

Om een onbevangen kijker te raken, moet je met iets goeds komen. Hoeveel aandacht Storytelling ook krijgt, de verhalen zijn op zichzelf zelden nieuw. Maar zullen wel op een eigentijdse manier verteld moeten worden. Het publiek wil iets beleven. De nieuwe route in communicatie lijkt Virtual Reality.
Maar er zitten nog de nodige beperkingen aan Virtual Reality. Al worden toepassingen steeds betaalbaarder, voor kijkers-groepen zijn de meeste VR-presentaties ongeschikt. Een antwoord: de MediaMine. Een belevenis op maat.

Op plekken waar kijkersgroepen op bezoek komen kan de MediaMine complete video-omgeving grote impact hebben. Daar heb je op zichzelf geen grote ruimte voor nodig. De MediaMine kan al gerealiseerd worden in een vrachtauto, maar ook in een kantoor, of zelfs een vergeten garderobekamer. In dit voorbeeld is er een groot scherm opgesteld en een aantal zij-schermen, 180 meter led-verlichting met surround geluid. Een kijk-ervaring opleveren, die je niet snel vergeet.

De MediaMine leent zich bij uitstek voor meerdere boodschappen in dezelfde ruimte, zodat de investering in de aankleding van die ruimte over enkele jaren kan worden terugverdiend. Denk daarbij aan beursvloeren, toeristen-centra, musea en tentoonstellingsruimten, bestuurscentra, stedelijke vernieuwing, mobiele productpresentaties etc.

De eerste MediaMine staat opgesteld bij Provincie Limburg. Daar krijg je in 5 minuten een gevoel bij de betekenis van dit regionale bestuursorgaan. Om daar een presentatie bij te wonen, kun je het best contact opnemen met de Servicedesk van de Provincie Limburg, 043 389 77 77. Grotere groepen kunnen beter een formulier invullen.

Provincie Limburg | Opdrachtgever

NewNarrative | Productie

 

Related Projects