Email

Infographic-animatie

Door een bewegende infographic of infographic animatie te laten maken is het mogelijk om veel informatie gecontroleerd, overzichtelijk en eenvoudig te presenteren. Het is een perfect middel om je doelgroep op een aantrekkelijke manier snel te informeren. De combinatie van tekst, beeld en geluid zorgen voor een sterk communicatiemiddel voor uw service, product of verhaal.

3D visualisatie – animatie

Producten die nog niet bestaan, kunnen op een realistisch manier worden weergegeven. Hiermee kan traditionele productfotografie worden vervangen.
Het grootste voordeel van 3D visualisatie is de gemakkelijke aanpassingsmogelijkheid: wanneer uw product een kleine wijziging ondergaat zult u bij een fotograaf nieuwe foto’s moeten laten maken.

Grafische vormgeving

Het ontwerpen van icons, logo’s, posters, websites, folders, flyers, huisstijl, print en alle vormgeving die u nodig hebt bij een communicatieve uitdraging van uw product, dienst of boodschap.

Illustratie

Ontwerpen van illustraties, voor verschillende toepassingen:

– Animatie,
– Infographic,
– Grafish,
– Decoratie,
– Storyboards.

Werkwijze

Als freelancer werk ik samen met verschillende creatieve bedrijven, zo kan ik een specifieke plaats innemen in teamverband of eigenhandig een geheel project leiden.

Een creatieve opdracht betreft vaak maatwerk en goede communicatieve vaardigheden. Uit mijn eigen ervaring is flexibiliteit hierbij, van onschatbare waarde gebleken. Door samenwerking met o.a sounddesigners, fotografen, producenten en videospecialisten kan ik gebruik maken van een uitgebreid netwerk van verschillende professionals.

Vanwege mijn flexibele werkplek heb ik de mogelijkheid om op locatie te komen werken. Dit heeft als voordeel dat er efficiëntere communicatie kan plaatsvinden en er ingespeeld kan worden op specifieke wensen.

Goed vertrouwen en duidelijke afspraken zijn hierbij van belang. Door duidelijke feedback en tussenevaluaties blijft u goed op de hoogte en komt u niet voor vervelende verassingen te staan.

Persoonlijk

Als een mixed media specialist, richt mijn werk zich vooral op het ontwikkelen van 2D | 3D animatie, illustraties, concept visualisaties, film- en videoproducties
Mijn visie met betrekking tot projecten is dat ze vooral een creatieve drijfveer hebben en niet afhankelijk moeten zijn van techniek. Sommige projecten dienen zich voor live-action, andere focussen zich meer op infographic animatie en weer andere projecten zijn een combinatie van alle technieken die je maar kunt bedenken!

Het doel zal altijd zijn om een creatief en verrassend product neer te zetten.
Of het om een nieuwe service, idee, visualisatie of impressie van een product gaat of om een design voor een website, een geanimeerde film of een enkele illustratie, alles is mogelijk! Ik zou kunnen functioneren als reclamebureau voor al uw opdrachten of juist als projectleider bij een enkel project.

Waarom u mij zou kiezen voor uw creatieve projecten ?

– Persoonlijk contact en betrouwbaarheid als partner: je kunt als klant altijd rekenen op een eerlijk antwoord.
– Keuze uit verschillende opties binnen een design.
– Een netwerk van gespecialiseerde freelancers die ik bij ieder project kan betrekken.
– Persoonlijke service, creativiteit en kwaliteit voor een goede prijs.
– Ervaring als een 3D animator, illustrator en vormgever.

Contact

Neem gerust contact op voor eventuele vragen, project mogelijkheden of gewoon om te controleren
of ik de juiste keuze ben voor het project dat u in gedachten heeft.

Natuurlijk kunt u altijd vragen naar een vrijblijvende prijsopgave, zonder enige verplichting.

Adres: The Netherlands, | Houterend 92 | 6171 CT | Stein – Zuid-Limburg | Factuuradres
Optioneel: The Netherlands, | Theodoor Schaepkensstraat 36 | 6221 VZ | Maastricht – Zuid-Limburg
Tel: +31 (0)6 28598482
E-mail: info@lucthijssen.nl

Possible languages | English | Dutch | German