Animatiestudio voor uitleganimaties, promotiefilms
en 3D visualisaties.

Welkom! Ik ben Luc Thijssen, een freelance animator met een passie voor hoogwaardige 2D en 3D uitleganimaties, promotiefilms en visualisaties. Gevestigd in Limburg, werk ik samen met diverse organisaties, reclamebureaus en agencies om unieke branding en marketingdoelen te realiseren. Mijn focus ligt op het leveren van kwalitatieve animatieproducten die langdurig kunnen worden ingezet om jouw merk te versterken. Met een streven naar innovatie en het creëren van unieke stijlen, ben ik vastbesloten om jouw visie tot leven te brengen. Dankzij mijn expertise in verschillende animatietechnieken, zoals 2D, 3D, uitleganimaties en illustraties, kan ik aan elke behoefte voldoen. Mijn ultieme doel is om klanttevredenheid te garanderen en hoogwaardige eindproducten te leveren die perfect aansluiten bij jouw promotiedoelen.

Benieuwd naar mijn werk? Neem een kijkje bij mijn portfolio of showreel en ontdek hoe ik mijn ervaring inzet om aan diverse klantbehoeften te voldoen.

Opdrachtgever

Jouw bedrijfsidentiteit optimaliseren door middel van bewegend beeld? Contacteer vrijblijvend naar de mogelijkheden. En wie weet houden we er een fijne samenwerking op na!

Samenwerken

Ben je zelf een Videoproducent, Architect, Animator, Grahic designer of een ander bedrijf binnen de media, en zie je een toekomstige samenwerking wel zitten of heb je ondersteuning nodig bij jou project? Voel je vrij om contact op te nemen.

Agency

Op zoek naar een geschikte partner voor video en animatie producties. Of opzoek naar iemand voor het visualiseren van jou idee of visie?

Inzetten?

Creatieve project studio, communicatie adviseur, concept ontwikkelaar, uitvoerend producent of ondersteuner.

CONTACT

Tel: +31 6 28598482
E-Mail: info@lucthijssen.nl

ADRES

Houterend 92, 6171 CT
Stein, Netherlands

MEER WERK ZIEN?

Neem gerust een kijkje in het portofolio, hier vindje animatie en video projecten van verschillende opdrachtgevers uit limburg en de rest van Nederland. Ben je opzoek naar iemand die je kan helpen bij jou filmproducties of 3D renders? Dan help ik je graag verder en kom ik graag langs voor een kopje koffie. Wil je op de hoogte blijven? Neem dan een kijkje op, Facebook, vimeo en Instagram.

3D visualisatie(/strong) van een vis die uit een kop koffie springt voor de contact pagina op www.lucthijssen.nl

STUDIE / ONDERWIJS?

Ben jij opzoek naar werk of een stageplek in de animatie & video wereld in de regio van limburg, zuid-limburg? Ben jij graag bezig met animeren in 2D en 3D, film, audio bewerken, illustreren van karakters en noem maar op. Dan help ik je graag verder. Helaas kan ik je geen stageplaats aanbieden, maar ik wil je wel graag opweg helpen en heb mischien nog wel wat tips! Stuur een linkje van jou showreel en/of cv naar info@lucthijssen.nl

Beste onderwijzer, gastcollege of een keertje komen praten sta ik altijd vooropen.