Bureau en Productie: Mockus
Animatie: Luc Thijssen

 

Boels rental,
Campagne en commercial.

 

In nauwe samenwerking met Mockus heeft Boels de wens geuit om extra informatie toe te voegen aan hun nieuwste campagnefilm. Deze specifieke film moest niet alleen effectief zijn op beurzen, congressen en narrowcasting-schermen, maar ook optimaal functioneren in situaties waar het geluid beperkt of zelfs afwezig is.

Om deze uitdaging aan te gaan, werd een innovatieve visuele oplossing bedacht. Er is besloten om een aanvullende visuele laag te integreren in de bestaande video, waarin het unieke verhaal van Boels, “The Story of Boels,” wordt verteld. Deze verhaallijn wordt versterkt door middel van 2D- en 3D-camera-tracking, waarmee geanimeerde graphics op een naadloze wijze aan de video zijn toegevoegd. Deze geanimeerde elementen bevatten alle essentiële informatie die de kijker nodig heeft.

De toevoeging van deze visuele laag biedt niet alleen een praktische oplossing voor geluidsbeperkte omgevingen, maar verrijkt ook de kijkervaring, waardoor de boodschap van Boels nog krachtiger wordt overgebracht. Door middel van geavanceerde technologieën en creatieve benaderingen is de campagnefilm nu veelzijdig inzetbaar en voldoet hij aan de diverse eisen van evenementen zoals beurzen, congressen, en narrowcasting-schermen. Deze film benadrukt Boels’ streven naar innovatie en effectieve communicatie, waardoor het merk zich onderscheidt in diverse presentatieomgevingen.