Person drawing on a computer

Over


 

Het helpen van ondernemers, merken en organisaties bij het verbeelden van hun verhaal.

Als Multimedia generalist heb ik ervaring in film, animatie en visual effects. Ik heb een goed beeld van het bestaande medialandschap. Daardoor schakel ik gemakkelijk door de verschillende disciplines die bij een productie komen kijken. Ervaring in communicatie en technische mogelijkheden is vaak noodzakelijk om dingen in het juiste perspectief te kunnen zien. Goede ideeën zijn maatwerk, afgesteld op inhoud, vorm, techniek en budget.

Als animatiestudio wil ik impact creëren door te visualiseren. Zo kunnen we bijvoorbeeld mensen inzicht geven, begrip creëren of aanzetten tot handelen.

Door de jaren heen heb ik mij gespecialiseerd in het overbrengen van een complexe boodschap in korte tijd. Ingewikkelde materie op een toegankelijke en duidelijk manier uitgelegd, met een creatieve stijl of juist in een bestaande huistijl.

Ik probeer duidelijk overzicht te bieden door het onderbouwen van keuzes en een transparant proces. Zo houd je de regie in handen en kun je bijsturen wanneer nodig.

Heb je vragen, stel ze gerust!

Werkwijze


 

Elke opdracht begint met een goed gesprek over de inhoud, het doel en de doelgroep. Daarbij brengen we in kaart hoe we de doelgroep het beste kunnen bereiken en welke vorm we gaan gebruiken.

Projectprijzen zijn fixed-fee, zonder verborgen kosten. Ik maak een duidelijke planning met haalbare deadline en genoeg ruimte voor overleg en feedback.
Wanneer er wijzigingen plaatsvinden ben ik flexibel en overleggen we over eventuele kosten. Op basis van de briefing maak ik een eerste opzet. Deze eerste opzet gaat een aantal keer heen en weer, zodat je als opdrachtgever kan bijsturen met inhoudelijke kennis.

In de productiefase wordt de eerste versie van het product opgeleverd. Dit stuur ik toe, waarna ruimte is voor feedback en wijzigingen. Wanneer alle feedback is verwerkt komt het tot een definitief eindproduct; klaar om gebruikt te worden. Als extra service stuur ik je op aanvraag meestal kosteloos bijvoorbeeld logo-animaties of losse afbeeldingen.

Als alles is afgerond, bespreken we het procesverloop en eindresultaat. Daarbij geef ik graag advies voor een succesvolle vertoning van het product, met tips voor (online) promotie.

Om je een idee te geven
van mijn werk